Salutació del PresidentNom: Enoc Ripoll Izquierdo

Edat: 29 anys

Nacionalitat: Andorrà

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benvolguts/des,

En aquestos darrers anys, tant a nivell personal com a nivell social, he pogut copsar les inquietuds i desitjos de molts pescadors (malauradament molt poques pescadores), en aspectes ben diversos, algúns preocupats per la vessant més ecològica, d'altres per la més esportiva, però tots coïncidint en que cal millorar.

En aquest context, envoltat de bons pescadors i millors amics, vàrem decidir als volts del 2014 iniciar un projecte amb l'objectiu principal de millorar la pesca a Andorra.

Com he esmentat anteriorment son diversos els aspectes en els que caldría incidir, donada diversitat d'estils de pesca que tenim i la dels pescadors.

Per això he plantejat els meus propòsits com apresident en els aspectes següents:

  1. Reunir als pescadors/res, creant un col·lectiu i donant èines per a que tots/tes puguin expressar-se, i així mirar de defensar els seus interessos davant de les autoritats pertinents el millor possible.
  2. Fer més eficaçes les relacions amb l'administració general. Cal replantejar el sistema, Andorra és un País on hi ha pesca per a tothom, és un recurs que cal revalorit-zar, potenciar i protegir.
  3. Promocinar a pescadors per competir a nivell internacional, per això cal crear una competició regular, en la qual els qui ho desitgin puguin entrenar i, en les millors condicións d'igualtat, es destriin els millors per representar Andorra en competicións més enllà de les nostres fronteres.
  4. Promocionar la pesca esportiva; cap recurs és il·limitat, cal per tant treballar per fer entendre que la pesca al s.XXIè no és un recurs de supervivència, sino una activitat esportiva i de lleure. No obstant és també una tradició i cal respectar-la, en tota la seva diversitat, no hi ha cap mal en agafar el que la natura ens dona, sempre que ho fem amb seny.

Comptant amb el vostre suport, us desitjo salut i bona pesca!

Enoc Ripoll Izquierdo

President